hietanenkaija

Return of Kings

Amerikkalaisen Return of Kings-ryhmittymän joukkotapaaminen.jonka piti tapahtua tänään, on peruttu.  Syynä on monien eri ryhmien ja etenkin naisasialiikkeen vastustus, median vastustus, niinkuin myös se, että Anonymous Hackers julkaisi perustajasta kaiken mahdollisen: kuvan, nimen, osoitteen ja syntymäajan. Ja puhelinnumeron. Rankkaa ehkä, mutta ne, jotka eivät ole kuulleet, tähän perustaja uskoo: Naisen paikka on kotona, pitää huolta vain ulkonäöstään ja lapsistaan. Mies on se intellektuelli, joka pitää huolta maan asioista, ja kaikesta, missä tarvitaan älyä .Nainen ei tarvitse äänioikeutta.  Varmasti vastustusta eniten aiheuttanut Roosh V:n mielipiteistä on se, että  raiskaus pitäisi laillistaa, se ei saisi olla rikollista.  -Tämä lienee se sama tapahtuma, johon poliisi viittasi "samantapainen tapahtuma kuin Uunna Vuonna". Miksi tästä ei olisi voinut suoraan ilmoittaa? On hyvä, että poliisi puuttuu rikollisuuteen kaupungilla, jos sitä huomaa, mutta minusta olisi oikein kertoa, mikä meitä oikein uhkaa.  Järjestön mukaan jo se, että nainen lähtee miehen mukaan, siis kävelee hänen kanssaan, oikeuttaa raiskauksen.  -Return of Kings oli suunnitellut yhteistapaamisia monessa maassa ja kaupungissa, joissa vastustus äityi niin kovaksi, että suunnitellut tapaamiset oli pakko peruuttaa.  -Kiitos naisille jotka vastustivat, ja naisasialiikkeille, tämähän sataa heidän laariin! Ja kiitos kansainväliselle medialle, ja myös Anonymousille, joka ryhtyi puolustamaan naisia tätä  keskiaikaiselta kuulostavaa, naisia halveksivaa ryhmittymää vastaan.  

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Reijo Jokela

Samaan aikaan muuten mersilaisten hyökkäys jäi toteutumatta. Tämä mielikuviteksellisen tapahtuman estäminen ei tosin vaatinut mitään ponnisteluja niin kuin tuon toisen. Uskooko joku ihan tosissaan, että tuollaista taphtumaa oltiin todellisuudessa järjestämässä? Ja nyt sitten tuuletetaan voittoa.
Joku nauraa jossakin paskasta naurua hysteerikkojen kustannuksella.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Juuri noin. Oli loistava tapa paljastaa hysteerikkojen kaksoisstandardit, harjoittama kulttuurirelativismi ja kyvyttömyys loogiseen päättelyyn.

Nyt kun media ja naisasialiikkeet ovat näyttäneet, mihin pystyvät, voimme odottaa heidän jatkavan samalla tarmolla naisten suojelemiseksi niiltä vaaroilta, jotka ovat todellisia.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

" Naisen paikka on kotona, pitää huolta vain ulkonäöstään ja lapsistaan. Mies on se intellektuelli, joka pitää huolta maan asioista, ja kaikesta, missä tarvitaan älyä .Nainen ei tarvitse äänioikeutta."

Ja koska mies ajattelee noin,niin se pitää silloin kaikin keinoin estää leviämästä eikä uskoa nykytilanteen tarjoavan miehille jo parempaa ettei ketään lähde mukaan tuohon?

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Kaikenlaisia hulluja on tietysti olemassa, mutta ihmettelin vain sitä, että tästä ei uutisoitu täällä Suomessa ollenkaan niinkuin muualla maailmassa, ikäänkuin meitä olisi yritetty suojella sillä, että ei kerrota asioista suoraan. Kyllä naisena haluan itsekin tietää mikä minua uhkaa, kun kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään salainen tiedustelutieto.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Jaa a...itse luin tuosta muistaakseni keskiviikkona tai torstaina iltalehdestä.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

"...ihmettelin vain sitä, että tästä ei uutisoitu täällä Suomessa ollenkaan niinkuin muualla maailmassa, ikäänkuin meitä olisi yritetty suojella sillä, että ei kerrota asioista suoraan. Kyllä naisena haluan itsekin tietää mikä minua uhkaa"

Onko blogistin kysymys/pähkäily ihan vilpitön, vai kenties jonkinasteisesti retorinen? Viitataanko 'itsestäänselvyyteen', että poliittisesti korrektilla vaikenemisella ehkä halutaan olla kiinnittämättä huomiota sarjaraiskaajaguru Roosh Valizadehin https://en.wikipedia.org/wiki/Roosh_V lähi-itäläisiin juuriin, ja mahdollisesti myös hämärtää tämän tosiseikan mieliintuomaa havaintoa tuon suunnan maahanmuuttajien ilmeisestä yhdennäköisyydestä muidenkin sänkipartaisten miesten kanssa, joita meillä kalliiden parranajovälineistöjen maassa on omasta takaakin valitettavan paljon, tosin vähän vaatimattomampina versioina kuten minunkin nimikuvakkeestani näkyy. Kummiskin, kansanryhmiäkö vastaan vihapuhutaan ihan vaan partamuodin perusteella vai?

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Uudenvuoden ahdistelut oli jo sekin hirveä asia, mutta Return of Kings-agenda menee paljon pidemmälle, ja on ehdottomasti asia, jota vastaan sivistyneessä yhteiskunnassa pitää taistella. Sellaista vastaan, jota ei tiedä olevan olemassakaan, ei voi taistella. Syytän mediaa ja poliisia naisiin kohdistuvan uhan tiedottamatta jättämisestä, ja naisten asemaa koskevan uhan huomioimatta jättämisestä. Se, että mitään ei tapahtunut, ei ole poliisin ansiota. Ja toistan: Kyseessä ei ollut mikään salainen tiedustelutieto, vaan uutinen.

Käyttäjän hautakangas kuva
Ville Hautakangas

Kyseessä oli "Roosh V":n taholta vain halpa mainostempaus, mitään tapaamisia ei ollut alun perinkään tapahtumassa.

Eli ensin mainostetaan miitinkejä, ja sitten viime hetkellä perutaan ne - vain jotta saataisiin julkisuutta ja voitaisiin joukolla uhriutua.

Suomessa tälle haaskalle ehtivät myös perussuomalaiset, jotka jotenkin käänsivät kotoisten ruikuttajamiesten muka-hankkeen turvapaikanhakijoiden juoneksi. Ja saivat poliisinkin jallitettua mukaan.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Roosh V on siis tuomittu sarjaraiskaaja, jonka seuraajat kaikki uskovat hänen agendaan. Roosh on twiitannut mm. näin: "It's better to be remembered as a rapist than forgotten as a nobody named Jay." Rymätapaamiset oli sovittu 165:n kaupunkiin 6/2 ympäri maailmaa, ja ne peruttiin kaikki, kovan vastustuksen vuoksi!

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Suomalaisia meninismin puolestapuhujia ovat mm. Henry Laasanen ja persujen Milko Aikio.

Mutta tämä tapahtuma josta on nyt puhe, taisi tosiaan olla huomionkeruutempaus eikä mitään tapaamista oikeasti olisi tullutkaan. Oudosti se on myös sekoittunut nettihuhuihin, jonka mukaan asialla olisivat turvapaikanhakijat.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Tosiaan. Ihan yhtä hyvin asialla voisivat olla lännessä jo kauemmin olleet ja syntyneet lähi-itäjuuriset kuten Roosh V tai ehkä myös nuo mainitsemasi yksittäistapaukset Henry L ja Milko A, niinkö tarkoitat? http://hietanenkaija.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2114...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Vaikea ymmärtää miten menistien mediatemppu kääntyi huhuiksi maahanmuuttajien suunnitelmista ja miten poliisi meni sellaiseen lankaan.
Samaan aikaan joku kokoomuslainen nuorisopoliitikko haluaa purkaa pykälät joiden mukaan aviomies voi saada tuomion vaimon raiskauksesta. http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194683666544/arti...

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Olennaista kai on nyt, että kaikki väriin, uskoon, sukupuoleen yms. pikkuseikkoihin katsomatta vaikutamme parhamme mukaan siihen suuntaan, ettei tuo lähi-itäläis-amerikkalainen kulttuuriglobalisaatioguru enää edes suunnittelisi tuontiperinnehappenigejään tänne Pohjolaan tai minnekään muuannekaan - https://en.wikipedia.org/wiki/Roosh_V l

Toimituksen poiminnat