hietanenkaija

Vallankumous alkoi Britanniasta

EU-vallankumous alkoi sitten Britanniasta.  EU:n vastustus oli jo ennen äänestystä 48% luokkaa, nyt varmaankin lisääntynyt. EU:ssa on suurtyöttömyyttä, varsinkin nuorilla, pakolais-ja siirtolaisvirta riistäytyi käsistä viime vuonna(tällä hetkellä vielä kaikki hyvin),talous sakkaa.  EU:sta ovat hyötyneet vain rikkaat ja suuryritykset. Veroparatiiseihin ei juuri puututa.  Kreikka on vuosien jälkeen edelleen ongelma, eikä kurjistamispolitiikka toimi muuallakaan.  Pakotteet syövät työpaikkoja ja vähiä varoja. EU:n byrokratia on kallis.  -Vaaleja on tulossa Saksassa, Ranskassa, ja moni maa haluaa äänestää EU-jäsenyydestä,  koska monissa maissa on suuri EU:n vastustajien joukko.  Mikä maa on seuraavana vuorossa? En usko että EU luonteensa mukaisesti haluaa muuttua, joten kun kansa saa tarpeekseen, se on sitten  EU:n loppu. Eurooppa ei kuitenkaan ole mihinkään lähtemässä. Vive la revolution! Vanhan loppu on yleensä uuden alku, näin se on aina ollut. Tehdään se paremmin tällä kertaa. Vain kauppaliitto, kiitos. Kyllä me pärjäämme, aivan niinkuin Britannia, Norja ja Sveitsi ja muut maat, jotka haluavat lähteä. Pelottelu ai tässä enää auta. Kiitos, Britannia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Niin se taitaa olla, kuten blogisti kirjoittaa. Tyytymättömyys näyttää räjähtäneen silmille. Sen on pakko myös " aatelisiin " vaikuttaa.

Ikävää muuten, että samat nohevat päättäjät, jotkaa ovat vakavalla naamalla paasanneet muutosvastarintaa vastaan eivät nyt olekaan äänessä. Muutoshan on osa tervettä kehitystä, ja jokainen täyspäinen liikkenjohdon konsultti tietää tämän.

Toimituksen poiminnat