hietanenkaija

Mitro Repo - pappi vai naistennaurattaja

Mitro Repo on saanut potkut papin virastaan Helsingin Ortodoksikirkosta.  Mitro Repohan pääsi Demareiden listalta 70 000:lla äänellä EU:hun, sitten putosi seuraavalla kerralla vain 9000 ääntä saaneena.  Hänestä kerrottiin juttuja  mm. naisten häiriköinnistä. Mitään todella poliittisesti tärkeää EU:n tiimoilla hänestä ei koskaan kuultu, ja nyt, aloitettuaan papin toimet uudestaan, häntä sitten suositeltiin erotettavaksi, luottamuspulan vuoksi, ja häiriökäyttäytymisen, ja se pannaan toimeen. Hövelin tuntuinen, korkeasti koulutettu ja hyvistä piireistä tullut pappismies on putoamassa nyt kirkosta, sen jälkeen kun putosi MEP:in tehtävästä EU:ssa.  Miten tässä näin kävi? Vastaus: naiset. Repo on toistuvasti häiriköinnyt naisia sopimattomasti, ja jatkanut sitä naisten vastarinnasta huolimatta.  "Mukavuudestaan" huolimatta tällaisella ei pääse pitkälle missään organisaatiossa, kirkosta puhumattakaan.  Tällaisista trendeistä on päästävä eroon, oli sitten politiikassa, taloudessa tai kirkon miehiä. Naiset edellyttävät kunnioitusta varsinkin julkisissa viroissa olevilta, ja heillä on oikeus siihen.  Mihin tahansa Mitro Repo nyt pyrkii, tämä kannattaa pitää mielessä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Ortodoksikirkon Jumalan maanpäällinen ylin edustusto on siis tullut siihen tulokseen, että Mitro Repo on naiset huomaava ja muutenkin liian mukava mies kirkon edustajaksi. Tuskinpa käsky erottamiseen taivaallisella yksityisviestillä suoraan Jumalalta tuli, joten maalliset asiat ovat taustalla.

Joku Revon tilalle kuitenkin aikanaan valitaan, varmaankin joku homo joka kunnioittaa raamatun arvoja niin, että naisille on tarjolla pelkkä jalanpesijän rooli. Silloin on taas kaikki hyvin?

En ole minkään kirkollisen yhteisön jäsen, joten kommenttini perustuu julkisuudessa olleiden tietojen synnyttämään mutuun eikä mihinkään muuhun.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

"Naiset, naiset, miksi minut hylkäsitte ?", voi ex- Isä Mitro syystäkin huudahtaa.

Kuten tutkimattomia ovat Herran tiet, samoin naiset ovat arvaamattomia.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Perussuomalainen kansanedustaja - Naistennaurattaja. Kukas se oli se perussuomalainen kansanedustaja, joka antoi naisille "paremman unen ohjeita"? Ei erotettu puolueesta, mutta ministerinpaikka jäi väliin.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Jos nämä eri naisten raportit seksuaalisesta häirinnästä pitävät paikkansa(ja miksi eivät pitäisi, niitä on aika paljon) - kyllä kristilliseltä pohjalta löytyy paljon argumentteja tällaista käytöstä vastaan. -Mutta se, että naiset(naisten suosikkihan hän on ollut) eivät äänestäneet häntä uudestaan Mepiksi, osoittaa sen, että naiset eivät hyväksy tällaista käytöstä. Pastorilta ehkä myös odotetaan hyvää ja kunnioittavaa käytöstä, kun on ns. "taivaan lähettämä"

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Himot on hiirelläkin ja tunteet diakonissalakin.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Totta. Niin ne on ollut vähän joka puolueessa uskonnosta riippumatta.
"Sairaslomia" on pidellyt Textiviestit,itse kullakin puolueella.
SE malka vain omassa silmässä unohtuu PS kun kyse on demarien kannatuksesta.

Ero on vain siinä miten naisille niitä esittää ja missä "tarkoituksessa"!

Voin kertoa Karjalaisista sukujuuristani johtuen että Mitro on karjalainen.
Välitön,huumorintajuinen ,halaaja .Joka on tapa meikäläisten keskuudessa ilman taka-ajatuksia.
Halataan kun tavataan.Halataan kun lähdetään.Halataan jos ihmisestä pidetään .Näytetään se halaamalla. Huumoria ei pidä sotkea häirinnäksi.
"Diakonissat" voisi löysätä nutturaansa välillä .

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #6

Soanlahella oli ainakin Reponimisiä.

Käyttäjän artoollikainen kuva
Arto Ollikainen

Todennäköisimmin aihetta oli, mutta kyllä jotenkin teki pahaa iltapäivälehtien eiliset Isä Mitron lynkkausuutiset...

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Naiset nuo.. ;)

Mutta aivan oikein että erotetaan jos häirintää on,, sillä se kuvastaa sitä ettei arvosta toista ihmistä.
Ihan jopa sama kuin naiset käskettäis pukeutua burkaan.

Toimituksen poiminnat