hietanenkaija

Pelastakaa Eurooppa - tai ainakin Suomi

Euroopassa on meneillään siirtolaisten kansainvaellus. Afrikkalaiset ja Lähi-itäläiset ovat päättäneet, sen sijaan että yrittäisivät vallankumousta omissa maissaan, valloittaa Euroopan.  Tähän ei tarvita mitään ideologioita, Google Map käteen vain ja matkaan parempiin maihin, näinkin voi paeta ongelmia. Ja heidät otetaan vastaan.

Muutama vuosi tai vuosikymmen sitten Eurooppa oli maanosana muiden esikuvana. Kullttuuri oli korkealla, talous koko ajan kohenemaan päin, ja oli turvallista.  Sitten tuli globaalisuus ja Eu.  Tavarat ja ihmiset saivat vapaasti liikkua maasta toiseen, niinkuin myös rikollisuus, eikä ollut rajoja. Sitten tuli siirtolaisuus ja terrorismi, eikä vanhasta Euroopasta ole paljon enää jäljellä. Joidenkn mukaan, se on vapaassa pudotuksessa.

Siirtolaisten joukkopako Eurooppaan on omiaan muuttamaan Eurooppaa pysyvästi. Ihmiset tulevat erilaisista kulttuureista, jotka ovat usein hyvin väkivaltaisia ja erimielisiä, tänne Eurooppaan. Muodostuu rinnakkaisia yhteiskuntia, jotka eivät integroidu ja joilla ei usein ole länsimaalaisen ideologian kanssa mitään yhteistä. Tavallaan ei ole edes mitään rinnakkais-yhteiskuntaa, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Globalismi ei hyödytä juuri tavallista ihmistä. Ne, jotka sen tänne halusivat, eivät itse asu samalla asuinalueella kuin migrantit tai pakolaiset. He muuttavat pois,  laittavat lapsensa yksityiskouluun ja lomailevat Välimeren saarila, kaukana luomastaan sekasorrosta. Rahat ovat turvassa veroparatiiseissa.

On aivan ymmärrettävää, että nationalismi on nousussa.  Ihmisillä on lupa vaatia, että heistä, maiden alkuperäisistä asukkaista, pidetään huolta, samoin kuin koko Euroopasta.  Federalismi ei tätä ongelmaa poista, populistien syyttäminen tai mielipiteenohjaus ei toimi.  

Siirtolaisuus maksaa paljon, sekä taloudellisesti että kulttuurisesti. Jonkun on maksettavä kulut, eikä varaa ole rajattomasti ilman että yhteiskunta romahtaa täysin.  Mitä me halutaan?  Turvallisuus on yksi asia joka viime aikoina on ollut paljon esillä, koska sekään ei ole enää niinkuin ennen. Onko joku eri m ieltä?

Olen lainannut Mikael Jalvingin, Jyllands-postenin toimittajan ajatuksia tässä blogissa, ne ovat vain niin hyviä ja hän näkee Euroopan tilanteen todella hyvin. Eurooppa on vapaassa pudotuksessa, ja muutosta ei näy. On aika ajatella oman maan parasta, viimeistään nyt. Se on myös Suomen velvollisuus, ja oikeus, niinkuin joka maan. Kun oikeuksia poljetaan, niitä on pakko nousta puolustamaan.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Tottakai oma kansa pitää aina olla ensimmäisenä. Jokaisen maan pitää ensisijaisesti huolehtia omistaan ja jos on mahdollisuuksia, niin sitten muista parhaan kykynsä mukaan.

Niinhän me teemme yksityisinä kansalaisinakin. Tehtävämme on huolehtia omistamme ja jos resursseja jää yli, niin sitten voi auttaa naapuriakin. Harvoin tämäkään onnistuu, kun perheemme elävät toimeentulon rajamailla.

Nykyiset päättäjämme ovat aivan irtaantuneet todellisuudesta, eivätkä ymmärrä, että voimavaramme eivät yksinkertaisesti riitä. Valtionvelkamme on aivan hirvittävällä tasolla ja sitä ei saa enää yhtään kasvattaa, vaan alkaa miettimään mistä sitä voisi vähentää. http://velkakello.fi/

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Nykyiset päättäjämme ovat aivan irtaantuneet todellisuudesta"

Varmaan näinkin mutta tottelevat uskollisesti EU:n komissiota mitä maahanmuuttoon tulee. Puola ja Unkari tekevät urhoollista vastarintaa komission määräyksille ja saavat paheksuntaa ainakin Suomen mediassa.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

Ja mitä tekevät poliitikot ? Hakevat Eurooppaan lisää muuttajia. Nyt Afrikan rannikolta. Entä seuraavaksi, jos rannikolta ei saada tarpeeksi ? Haetaan sisämaasta ? Kuulutetaan kaupungeissa ja kylissä, miten kuljetus Eurooppaan lähtee keskustorilta ja pyydetään kaikkia muuttohalukkaita tulemaan torille ?

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

"On aivan ymmärrettävää, että nationalismi on nousussa. Ihmisillä on lupa vaatia, että heistä, maiden alkuperäisistä asukkaista, pidetään huolta..."

Tämä heitto on sitten varmaankin tarkoitettu tueksi Charlottesvillen KKK-porukoille? Trump on tosiaan suosittu Suomessa!

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kyllä mennään pitkälle oletuksissa. Mitä mieltä olet, noin henkilökohtaisesti, jos sinulla ei ole edes varaa elättää omaa perhettäsi, vaimoasi ja lapsiasi, niin antaisitko sinä heidän elantoonsa tarkoitetut vähäiset rahasi naapurillesi, jotta he pärjäisivät, mutta oma perhe jäisi paitsioon?

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

En ihan ymmärrä miten kysymyksesi tähän asiaan liittyy... Täytyy kyllä tunnustaa että jos tosiaan minulla ei olisi varaa elättää omaa perhettäni, niin tuskin minulla olisi varaa elättää naapureitakaan.

Olisiko sinulla?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #6

Kun luet Kaijan blogin uudestaan, niin ehkä ymmärrät, miten tämä asiaan liittyy.

Ja vastaus kysymykseesi, minulla ei ole varaa muuhun, kuin huolehtia omasta perheestäni. Kun katselee Suomen valtionvelkaa, tulee eittämättä mieleen, ettei Suomen kansalla myöskään ole varaa auttaa muita kansoja oman kansan kustannuksella.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #8

Näinhän se on aina ollut Suomessa. Ketään ei voida koskaan auttaa, ja karjalaisetkin olisi pitänyt sulkea uuden rajan taa. Sääli on sairautta ja heikkouden merkki. Ei sitten olisi pitänyt sitoutua niihin kansainvälisiin sopimuksiin niin ei tarvitsisi jatkuvasti teeskennellä välittävänsä.

Suomessa vihataan ulkomaalaisia ihan taustasta riippumatta. Niin iranilainen hammaslääkäri, amerikkalainen tutkija kuin turvapaikkaa hakeva syyrialainenkin saa päälleen samanlaista vihaa. Rahan puute on vain yksi tekosyy muiden joukossa. Rahaa pitäisi olla vain sotalaitokseen ja maataloustukiaisiin, ja muuten sitten kaikkien pitäisi pärjätä omillaan.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #10

No höpöhöpö. Toki itsekin autan muita parhaani mukaan, mutta jos rahat eivät riitä, niin kai jokaisen velvollisuus on ensisijaisesti auttaa omiaan.

Jos meillä olisi varaa, niin mikäs siinä, mutta kun rahat eivät riitä edes vanhuksiemme auttamiseen, niin tekosyyt ovat vähissä.

Perusta Suomen rikkaiden kanssa semmoinen hyväntekeväisyyslaitos, johon ei Suomen köyhien tarvitse osallistua, niin silloin vasta olet asiallasi. Ei voi vaatia muilta semmoista, johon ei edes itsellä ole varaa.

Tajuatko, että suvakkiaate on manipuloinut ihmiset tähän auttamiseen vieraita kohtaan, jotta ihminen tekee tätä myyräntyötä omaa kansaansa kohtaan.

Olen ollut kotihoidossa ja hoivakodissa vanhuksia hoitamassa, joten tiedän tämän ala-arvoisen kohtelun ja mikään vieras ei mene edelle, ennen kuin vanhuksemme saavat arvoisensa hoidon ja kunnialla hautaan.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #11

Kyllähän Suomessa rahaa on. Maataloustukiaisiakin nostetaan vähintään 8 % joka vuosi ja appelsiiniomavaraisuutta rakennetaan kiivaasti. Vähäosaisille sitten tietenkään ei rahaa kannata antaa.

Kyllä minä keskityn ihan tämän oman maani, USA:n, auttamiseen. Suomeen en uskaltaisi enää tulla mitään hyväntekeväisyyslaitosta perustamaan, kun jo edellisellä käynnillä sain lapseni tapaan sen verran monta tappouhkausta. Onneksi on vielä maita joissa maahanmuuttajia arvostetaan.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #13

Minulla ei ole harmainta aavistustukaan sinun henkilöhistoriaasi, eikä se mielestäni edes kuulu tämän blogin aiheeseen.

Jos et ole suomalainen, eikä sinua kiinnosta suomalaisten asiat, niin miksi sitten yleensä kommentoit. Ainakin itse, olinpa sitten missä päin maailmaa tahansa, olen aina suomalainen. Se on verenperintöä, johon jokaisella kansalla on oikeutensa.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #16

Se liittyy aiheeseen sikäli, että kunhan Suomessa tosiaan aletaan tekemään niitä puhdistuksia valkoisen rodun puolesta, menee siinä sivussa meistä moni muukin sitten uuniin.

En tiedä mitä sinä tarkoitat suomalaisuudella. Minulla on kylläkin vielä Suomen passi ja synnyin Suomessa. Kaikki esivanhempani ovat myös syntyneet Suomessa, ainakin 1500-luvulle asti... siitä aiemmasta on vaikea saada tietoja. Suomalaisten asiat kiinnostavat ihan jo senkin vuoksi että jos Suomessa alkavat maahanmuuttajien vainot, ovat tietenkin myös omat sukulaiseni vaarassa, koska olen muuttanut monta kertaa.

Jännä juttu että sinä olet suomalainen myös muualla. Teikäläisillä on kovasti erilaisia tulkintoja. Jaakko Häkkinen, toinen tällä foorumilla kirjoittava blogisti todisti minulle pari vuotta sitten tiukasti että jos joku asuu ulkomailla, ei hän voi olla suomalainen, vaikka olisi joskus ollutkin. Minua on keskustelupalstoilla haukuttu monilla nimillä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #22

Mikä teikäläinen?

Olen suomalainen nainen, enkä mikään teikäläinen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #10

"Suomessa vihataan ulkomaalaisia ihan taustasta riippumatta."

Pelle mikä pelle vaikka olisi ameerikkalainen, tulee kyllä lähinnä trolli mieleen.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #25

Makkonen, kiitos tästä!

Kyllä Suomessa vihataan amerikkalaisia tuli osoitetuksi, tai ainakin Makkonen vihaa. Toisaalta on tullut selväksi, että Makkonen vihaa suomensuomalaisiakin, jolleivät satu olemaan samaa mieltä kuin Makkonen itse.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #30

Tästä Hietasen kirjoituksesta (ja muistakin tällä alustalla olevista tänään) tulee mieleen vanha suomalainen sanonta "Kyllä susi syitä saa kun tekee mieli lampaanlihaa".

Uusi versio tuosta sanonnasta on: "Kyllä suomalainen maahanmuuttokriitikko syitä löytää kun tekee mieli hakata ulkomaalaisia/ maahanmuuttajia/ toisuskoisia/ vääränvärisiä/..."

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Siis sinusta Natiolismi on sama kuin KKK-porukka?

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

En tiedä kuinka hyvin tunnet heidän aatteitaan, mutta he kertovat haluavansa puolustaa juuri sitä "alkuperäistä" valkoista kansaa josta Kaijakin puhuu. Ja, kyllä he kutsuvat itseään myös nationalisteiksi. Charlottesvillessä pidetyissä puheissa korostui juuri valkoinen valta ja nationalismi.

Onko sinulla jokin toinen tieto? Oletko sitä mieltä että KKK ei ajakaan noita asioita? Suomessakinhan oli muistaakseni jossain Lahden tienoilla pari vuotta sitten KKK-asuinen henkilö pelottelemassa turvapaikanhakijoita (lehtitieto). Mutta ehkäpä suomalainen nationalismi on sitten erilaista, vaikka pukeutuisivatkin samalla tavoin.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minusta suomalaisella nationalistilla on ihan samanlainen ajatusmaailma ja tavoite kuin KKK:lla: valkoisen ylivallan toteuttaminen.

Mika Sarivaara-Satta

Vaikuttaa siltä, että kaikki Stalinista oikealla olevat ovat Mr. Salakarin mielestä joko natseja, tai klaanilaisia.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Vaikutelmasi on väärä. Sinusta taitavat kaikki Kosolasta vasemmalla olevat olla kommunisteja?

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Charlottesvillestä tuli mieleen, että on laskettu, että Amerikan enemmistö tulee vaihtumaan värilliseksi 2044. Näitä yhteenottoja tulee todennäköisesti vielä enemmän

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Yhteenottoja riittää niin kauan kuin höynäytettävät jaksavat uskoa valkoisen rodun ylemmyyteen ja siihen että väkivallalla he pystyvät vielä kaikki muut nujertamaan. Tappaminenhan ei pysähdy siihen että kaikki tummaihoiset ja meksikolaiset on saatu hävitetyksi. Ihan samoin kuin Saksassa aikoinaan, kun ollaan päästy alkuun, jatketaan sitten muidenkin teilaamista. Siinä menee sitten tämän ihailemasi valkoisen enemmistön aatteiden mukaan myös taiteilijat, henkisen työn tekijät, vammaiset, homot ja kaltaiseni suvakkihuorat.

Että se valkoinen "rotu" häviää on seurausta myös siitä että yhä useampi amerikkalainen ei tunnusta enää mitään väriä, kun esivanhemmista löytyy kaikenlaista perimää. Toivottavasti tämä suuntaus vahvistuu ja vauhdittuu niin että koko ongelma mahdottomuuttaan katoaa.

Mika Sarivaara-Satta

Eipä tuo tappaminen ollut vierasta kommunisteillekkaan. 100 miljoonaa, vai miten se nyt oli.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #21

Niinpä. Mallia löytyy siis myös historiasta, joten keinot on jo kehitetty.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

"Ja oli turvallista" Höpö höpö, terrorismi oli huipussaan Euroopassa 70-80-luvulla ja tämä terrori tuli Euroopan sisältä, "kantaeurooppalaisen" tekemänä. Toki eroja nyky-terrorismiin on, silloin se kohdistui valikoituihin kohteisiin, nyt se on sattumanvararaista, mutta yhtä kaikki, terrorismi on terrorismia, eikä sitä voi puolustaa on sen motiivit mitkä tahansa.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Nationalismi on laskussa Euroopassa. Brexit-politiikot ovat vaihtaneet leiriä tai kadonneet kuvioista kokonaan.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Nationalismi on laskussa Euroopassa. Brexit-politiikot ovat vaihtaneet leiriä tai kadonneet kuvioista kokonaan.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Kiitos, Ritva, kun vastasit puolestani Salakarille :)! Mietin miten paljon pitää oikein tapahtua, että jotkut ihmiset huomaavat, mitä oikein on tapahtumassa...Onko kysymys siitä, että jotkut ideologiat estävät näkemästä totuutta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kaija, en vastannut puolestasi, koska tämä asia koskettaa meitä kaikkia ja vastasin vaan blogisi innoittamana puolestani.

Mielestäni on aivan järkyttävää, etteivät ihmiset näe mitä meille tapahtuu. Voiko ihminen oikeasti olla niin sokea, että jokin ideologia estää ihmisiä näkemästä totuutta?

Olen aina uskonut ihmiseen ihonväristä huolimatta. Minulla ei ole mitään eri rotuja vastaan, ihailen rotusorron vastustajia Amerikassa, soul oli musiikki, joka kolahti 12-vuotiaana. Siksi on aivan käsittämätöntä, että nämä asiat sotketaan keskenään.

Toivon totta totisesti, että nämä aivopestyt ihmiset avaisivat silmänsä ja käsittäisivät, että heitä vaan käytetään hyväksi EU-myönteisen politiikan ajamiseen.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Hassuja nämä "... en ole rasisti, mutta..." -ulostulot. Soul-musiikki on juuri sitä hirveää monikulttuurisuutta jonka Immonen kohtsillään murskaa miljooniksi palasiksi. Sinun on siis paras oppia siitä pois mahdollisimman nopeasti ettet itsekin joudu sen valkoisen vallan puhdistusten kohteeksi. Ihan ystävällinen neuvo...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #28

Toimituksen poiminnat