hietanenkaija

Lynkkausta selvästi

Aku Louhimies on pyytänyt anteeksi, jo monta kertaa, mitä vielä odotetaan? Nyt on naisten vuoro päättää antaa anteeksi - päätöshän se on - tai mitä nyt haluavatkin tehdä. Mutta ei näitä asioita voi maailman tappiin hautoa, (tapahtumista on myös nyt jo muutama vuosi), tästä täytyy mennä eteenpäin. Ihmisiä ei voi nöyryyttää ikuisesti, täytyy ajatella myös niitä saavutettuja hyviä asioita.  Kuka meistä pärjäisi tekemättä mitään virheitä, en minä ainakaan. Miten se nyt oli: Se joka on virheetön, heittäköön ensimmäisen kiven? - Tässä on nyt kyllä oikein lynkkausmentaliteettia, niinkuin Huuskakin sanoi omassa blogissa, ja tällaista lynkkausta ei voi hyväksyä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Mutta ei näitä asioita voi maailman tappiin hautoa, ... Ihmisiä ei voi nöyryyttää ikuisesti",

Voi sitä ainakin yrittää. Ainakin niin kauan kun sillä saa julkisuutta ja palstoja täytettyä.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Hitlerille ja Stalinille ei koskaan voi antaa anteeksi, no eivät toki pyydelleetkään. Tavalliaselle ihmiselle yleenä oitis ilomielin annetaan anteeksi rikkeensä kunhan nöyrtyy pyytämään. Louhimies onkin kinkkisempi tapaus, umpifeministi ei varmasti koskaan anna, Louhimiehen ohjauksista tykkäävät antavat, tavalliset tallaajat eivät asiasta kovin hetkahda. Ja jos Louhimies jää "henkiin" ohjaajana suurempi osa naisnäyttelijöistä ottaa riskin ja lähtee Louhimiehen ohjaukseen.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kaija Hietanen, kun puolueesi on PS. niin juuri sieltä, PS:n taholta lynkataan kaikki maahanmuuttajat, myös he, jotka oikeuden turvapaikkaan ovat saaneet. En hyväksy sitä kohtelua mitä Louhimies on saanut, mutta en myöskään sitä, mitä turvapaikan statuksen saaneet maahanmuuttajat ovat saaneet ja heihin kohdistuneisiin lynkkäyksiin ovat persut syyllistyneet täysin rinnoin.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

1. Olemme huolissaan suomalaisten turvallisuudesta.
2. Meillä ei ole varaa olla koko maailman sossu.
Maailmassa on miljardeja ihmisiä köyhyydessä ja huonoissa oloissa. Emme voi auttaa kaikkia, Suomen hyvinvointivaltiosta pitää huolehtia.

Meillä on asunnottomuutta, köyhyyttä, ruokajonoja. Vanhustenhoidon parantamiseen ja sairaudenhoidon parantamiseen.

Ihmeellistä, jotkut on niin kovia ja kylmiä oman kansan ongelmien edessä, mutta jokaikiselle, jotka rajan yli tulee, niin lämpöä riittää, vaikka tullaan dokumentit kadottaen ja kun tapahtuu Turun terrori-isku niin selviää valehdeltu ikä, nimi ja kansalaisuus.
Meidän pitää muistaa että turvallisuuskin on arvo ja en halua Ruotsin ongelmia tänne.
Tiedätkö nämä maahanmuuttaja enemmistöiset lähiöt?
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005552150.html?...

Mutta jos nyt palattaisiin tähän aiheeseen ja aloita vaikka oma blogi sitten maahanmuutosta
Ei silti etten tykkää jutella myös siitä aiheesta, mutta välillä vaikka tästä.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Persut eivät ole hyökänneet yhdenkään turvapaikan saaneen ja asiallisesti käyttäytyvän turvapaikanhakijan kimppuun. Eivät edes rikollisten ja järjestelmää huijaavien kimppuun, vaan ovat vain arvostelleet ja kritisoineet järjestelmää hyväksikäyttäviä ja sen sallivia suomalaisia viranomaisia ja poliitikkoja. Granlund voisi edes yrittää erottaa toisistaan Perussuomalaisen puolueen ja -poliitikot, perussuomalaisten kannattajiksi leimaamistaan ja ilmoittautuneista some kansasta. Yleistys on niin roisi ja härski että täytyy ihmetellä motiiveja ja järjen puutetta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Louhimies on onnistunut produktioissaan. Hän on ollut Suomen eturivin ohjaajia. Metodit ovat osoittautuneet turkkalaisiksi, mutta olihan Turkkakin arvostettu ohjaaja aikanaan, vaikka hänen metodinsa olivatkin tiedossa. Turkka tosin ei itse pystynyt ohjaajana samoihin saavutuksiin tai tuloksiin Louhimieheen verrattuna.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Miten tähänkin saa vedettyä maahanmuuttajat mukaan...?! AG. Tässä on puhe ihan jostakin muusta!

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Mitä sanoo Wikipedia:
Monomania (kreik. mono, yksi ja mania, pakkomielle) on itsepintaista yhden asian ajattelemista tai tavoittelua. Monomaniaa poteva ajattelee vain yhdenlaisia ajatuksia päiväkausia.

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

IS Ulla Appelsin, tapansa mukaan kirjoiti viisaasti ja kiihkotta tästäkin aiheesta.

Näinkin kiteytti hän:
"Epäkohdista ei saa vaieta – mutta vaikenemisen vaihtoehto ei voi olla vaino"

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

#Metoo on helpompi ymmärtää, kun katsoo sitä, mitä taustavoimia sillä on. Alunperinhän se lähti siitä, että ihmiset kertoisivat ongelmista ja niistä juteltaisiin ilman lynkkausta, mutta jossain vaiheessa kolmannen aallon feministit kaappasivat sen ja ovat tehneet siitä aika pitkälle omanlaisensa. Kolmannen aallon feministejä voi helposti ymmärtää, jos heidät ajattelee yhdysvaltalaisten elokuvien koulumaailmasta tuttuna suosittujen tyttöjen jenginä. Kuten tuo jengi elokuvissa myös kolmannen aallon feministit saavat valtansa huomiosta, sekä muiden nöyristelystä heitä kohtaan. Juuri tuon takia heiltä ei pitäisi koskaan pyytää anteeksi ja muutenkin heidät pitäisi jättää huomioimatta.

Toisen aallon feministit tiedostavat tämän ja he peräänkuuluttavat malttia, mutta mopo on tainnut jo karata tuossa #metoo -liikkeessä jo pidemmän aikaa sitten käsistä ja pahasti.

https://youtu.be/j4lju1ivuTU

Juhani Vehmaskangas

Perjantaina ohjelmassa perjantai käsiteltiin anteeksiantoa. Uusinta tulee ykköseltä hetken kuluttua, eli kello 11:45. Kannattaa katsoa, suosittelen!

Toimituksen poiminnat