Ruotsidemokraatit nosteessa

Ruotsidemokraateilla menee hyvin.  Gallupeissa prosentit ovat parhailmmillaan jopa samoissa kuin Sosiaalidemokraateilla – 23 YouGov -gallupin mukaan – sillä erolla kuitenkin, että Sosiaalidemokraatit on menossa alas, kun taas Ruotsidemokraatit on matkalla ylös.   -Sosiaalidemokraatit ja Löfven ei ole sitten pystynyt vakuuttamaan ihmisiä siitä, että ottaa maahanmuuton ongelmat tosissaan – mikä on siis kansalaisten mielestä tärkein kysymys vaaleissa.  Asiaa ei varmaan auta se, että toukokuussa 9000 afgaania on ehdotettu lailla "armahdettavaksi", sallimalla heidän jäädä maahan, vaikka olivat valehdelleet ikänsä ja lähtömaansa, ja suojelua vaadittiin nimenomaan iän perusteella. Papereita ei ollut kellään, mutta ikä pystyttiin arvioimaan lääketieteellisten kokeiden perusteella, jotka otettiin käyttöön, ja iäksi pystyttiin useimmiten  varmistamaan yli 18v.

Sosiaalidemokraattien "ankarampi linja" ei siis oikein näy käytännössä, ja Sosiaalidemokraattien linja koko hallitustaipaleen aikana on ollut maahanmuuton suhteen melkoisen katastrofaalista.  Miksi kansalaiset siis uskoisivat Sosiaalidemokraattien vaalilupauksia, kun ei heihin ennenkään ole voinut luottaa? Etenkin naiset ovat jättämässä Sosiaalidemokraatit ja luottavat Ruotsidemokraatteihin, eikä se ole mikään ihme.  -Kansalaisilla on oikeus tulla suojelluksi omassa maassaan, se on maan ensiarvoisimpia tehtäviä. Ihmiset ovat alkaneet sisäistämään tämän, ja tässä ihmisten suojelussa Sosiaalidemokraatit ovat epäonnistuneet .

Google on jo ennustanut, että Ruotsidemokraatit tulisivat kakkosiksi.  Nähtäväksi jää, kuinka valveutunut kansa sitten on oman maansa tilanteesta, ja kuinka rohkeastii se antaa tukensa Ruotsidemokraateille, jotka maahanmuuttoa  ja lakia ja järjestystä ovat alusta asti pitäneet  tärkeimpänä asiana . Minua ei hämmästyttäisi yhtään jos Ruotsidemokraatit tulisivat ykkösiksi.  Sitten heidät on pakko vihdoin ottaa demokraattiseen päätöksentekoon.  

 

https://ekstrabladet.dk/nationen/chokmaaling-i-sverige-dfs-venner-indhen…

https://www.expressen.se/nyheter/qs/de-9-000-afghanerna–vilka-ar-de-ege…

 

 

 

hietanenkaija
Perussuomalaiset Espoo

Yhteiskuntatieteiden opiskelija. Mielipiteet ovat omiani.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu