hietanenkaija

Vaaliteemat ja maahanmuuttokriittisyys

Vaaliasetelmat ovat todella mielenkiintoiset. Sote, hallituksen päätehtävä, ei mene maaliin sitten millään, eikä näistä vaaleista taidakaan tulla ilmastovaalit niinkuin ennustettiin, eikä vaalit tule olemaan mitenkään läpihuutojuttu suuremmille puolueille,  vaikka niin ennustettiin.  Näistä vaaleista tulee maahanmuuttovaalit: se mitä monet eniten pelkäsivät, tulee toteutumaan.  Seksuaalirikosepäilyt monella paikkakunnalla ovat järkyttäneet, ja kyseessä saattaa olla vasta jäävuoren huippu. Tämä on asia, johon kaikkien puolueitten on nyt otettava kantaa, koska enää ei voi uskotella että ongelmia maahanmuuton kanssa ei ole olemassa. Tämä on todella varteenotettava ja todella käänteentekevä muutos Suomen politiikassa, koska viimein myös tavalliset ihmiset ymmärtävät, mihin vääränlainen maahanmuuttopolitiikka voi johtaa ja on jo johtanut, ja mitkä puolueet siitä ovat vastuussa.  -Tämä kaikki tulee tekemään suuren muutoksen vaaliasetelmiin. Rinteen sairasloma demarien puheenjohtajana hankaloittaa demarien vaalitaistoa entisestään, ja jos sote ei toteudu - ja siltä se näyttää - ja kokoomuksen Orpon ollessa osittain vastuussa 35 000 siirtolaisen yhtäkkisestä maahanmuutosta v. 2015, kokoomuksen asema on myös kiusallinen.  Keskusta ei yllä voittoon näissä vaaleissa.  Vihreiden eväät on syöty.                                                                    -Seuraavien vaalien voittajat saattavat löytyä ihan muista puolueista kuin mitä voittajiksi on ennakoitu.  Suomen politiikka on muuttumassa . Suomella on vielä mahdollisuus  politiikkaan, jossa Suomi ja suomalaisuus tulee ensimmäisenä. Onkin oletettavissa, että myös muiden puolueiden on muutettava maahanmuuttopolitiikkaansa kriittisempään suuntaan, nyt kun totuus oikeista seurauksista on tullut julki ja kansa oikeasti tietää ideologisten päätösten hinnan.  Ideologiset silmälasit on tippumassa ja hieno asia, koska vain silloin on mahdollista tehdä maalle oikeasti vastuullista ja rehellistä politiikkaa.

Haluaisin vielä muistuttaa, että maahanmuuttopolitiikkaa on tietenkin aivan oikein tutkia kriittisesti niinkuin muitakin yhteiskunnallisia ilmiöitä, eikä sillä ole mitään tekemistä rasismin kanssa, ja tähän Suomi on nyt heräämässä. On ilman muuta selvää, että näistä tulee erityisen jännittävät ja merkitykselliset vaalit Suomen historiassa. Kannattaa todellakin äänestää!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Vasemmisto ja vihreät voittaa vaalit, isot pärjäävät edelleen ja pienet pysyvät pieninä.

Mitään ihmeellistä mullistavaa ei ole näkyvissä, se on vaan pienten puolueiden haave.

Paljonko lyödään vetoa, että neljä suurinta ovat demarit, kokoomus, keskusta ja vihreät, järjestys on vain auki.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Huhtikuussa järjestetään

- sotevaalit
- Nato-vaalit
- ilmastovaalit
- maahanmuuttovaalit
- kansallisen turvallisuuden vaalit
- dieselverovaalit
- torjuntahävittäjävaalit
- kuinka suhtautua eurooppalaiseen yhteistyöhön -vaalit

Mitä sitten? Eikös se ole hyvä että kansa saa päättää? On on, mutta koska kaikki edellämainitut vaalit käydään eduskuntavaalien nimissä, ja kullakin kansalaisella on käytössään täsmälleen yksi (1) ääni, niin miten ihmeessä sen äänen osaa kohdistaa niin, että kaikkiin kysymyksiin tulee annetuksi oikea vastaus?

Toimituksen poiminnat